عنوان |
صفحه |
فصل اول: مقدمه
|
|
1-1- آنزیمها |
2 |
1-2- لیپازها |
3 |
1-2-1- ارتباط ساختار آنزیم لیپاز با عملکرد آن |
5 |
1-3- آنزیمها در محیط آلی |
6 |
1-4- مایعات یونی |
8 |
1-5- بیوکاتالیز در مایعات یونی |
9 |
1-5-1- آنزیمها در مخلوطهای مایع یونی – آب |
10 |
1-5-2- فعالیت آنزیمها در شرایط نسبتا بیآب در مایعات یونی |
11 |
1-5-3- پایداری آنزیمها در مایعات یونی تقریبا بیآب |
13 |
1-5-4- آنزیمها، مایعات یونی، پیوندهای هیدروژنی و فعالیت |
13 |
1-5-5- بیوترانسفورماسیون در محیط مایعات یونی توسط لیپازها و استرازها |
14 |
1-6- بررسی ساختار پروتئین به روش اسپکتروسکوپی فلورسانس |
15 |
فصل دوم: مروری بر پژوهشهای پیشین
|
|
2-1- پیشینه کاربرد مایعات یونی در بیوکاتالیز |
18 |
2-2- اثر مایعات یونی مختلف بر فعالیت و پایداری آنزیم |
19 |
2-3- بررسی ساختار آنزیمها در مایعات یونی |
22 |
اهداف |
23 |
فرضیه |
23 |
فصل سوم: مواد و روشها
|
|
3-1- ابزار |
25 |
عنوان
|
صفحه |
3-2- مواد |
26 |
3-2-1- مواد لازم جهت تهیه مایعات یونی |
26 |
3-2-2- مواد لازم جهت تهیه آنزیم لیپاز درون سلولی TTL |
26 |
3-2-2-1- سوش باکتری |
26 |
3-2-2-2- مواد مورد نیاز برای ترانسفورماسیون |
26 |
3-2-2-3- مواد مورد نیاز برای کشت باکتری و استخراج عصاره سلولی |
26 |
3-2-2-4- مواد مورد نیاز برای تخلیص آنزیم لیپاز |
26 |
3-2-2-5- مواد مورد نیاز برای سنجش کمی میزان پروتئین و ژل SDS PAGE |
27 |
3-2-3- مواد مورد نیاز برای سنجش فعالیت آنزیمی لیپاز |
27 |